שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/02/2008 | 23:26 | מאת: גוי

שלום אני בן 25 וזה כבר שנתיים הייתי מרגיש רפלקסים חשמליים בראש שהיו מקפצים אותי או זרם שהיה עובר לי בראש .. והכי הרבה כשאני אחרי מקלחת ואני נח עד הסוף ושוכב מתחיל הבלגן זרימות בראש חופשי כמו איבוד הכרה.. עשו לי הרבה בדיקות אי מרי EEG מה לא והייתה לי הרגשה כל הזמן הרגשת חולשה בכול פלג שמול.. בסוף שלחו אותי לפסיכיאטר שנתן לי כדור ריסטל ליום ואני מזה שנתיים לוקיח אותו והכל נעלם ..יש לציין שאין לי שום בעיה נפשית ההרגשה בעצם נעלמה אבל אם אני מספיק את התרופה ליום אחד הכל חוזר במכה אחת לא יודע ממה זה .. האם זה יכול להיות משהוא אחר ? האם אני צריך את התרופה הזו בכלל? האם יש לי בעיה אחרת שהתרופה הזו בעצם מרדימה אותה?? אני לא יודע מה לעשות כבר שנתיים אני לוקיח את התרופה הזה התחיל להפריע לי האם יש לכם כיוון כלשהוא??

כדי להתרשם מהתלונות יש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מלאה,ביצוע בדיקה נוירולוגית וסקירה של בדיקות העזר שעברת. במידה והינך מסתדר היטב עם כדור הרסיטל ולא סובל מתופעות לוואי אינני רואה סיבה להפסיק את הטיפול בשלב זה.

16/02/2008 | 22:57 | מאת: אני

גם לי יש זרמים חמים במוח ותחושה של איבוד הכרה או עילפון אני מתחילה לפחד ואז מגיעות הדפיקות לב , אני עברתי אירוע מוחי קל בעבר (לפני כ4 שנים) ןאני עושה אם אר אי כל שנה יש לי אמנם קרישים קטנים במוח, אבל לא נותנים לי טיפול לכך, אני די מפחדת בעיקר בשביל ילדיי שהם בני 7 ואני אם חד הורית וגם כמובן בשבילי. אפילו ברגע זה אני עוברת את התחושות הנ"ל . (בעיקר בלילה)

מנהלי פורום שבץ מוח