האם היה לי ארוע מוחי?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/02/2008 | 11:09 | מאת: רונה

קיבלתי תשובות של c/t אבקש לדעת אם זה מעיד על ארוע מוחי?: בחלק האחורי של הגרעינים הבאזליים מימים מודגם מוקד היפודנסי חשוד לאוטם ישן בגודל 8 מ'מ. בחתכים הגבוהים קיימים סימני אטרופיה מוחית היקפית באונות פרונטליות בלבד. אם לא מעיד על ארוע מוחי האם אפשר לקבל הסבר לדבי התשובות. אני שותה אספירין מדי יום 75 מ'ג מראש תודה רונה

הממצא ההיפודנסי אכן עשוי להתאים לאוטם מוחי ישן, לא כל האוטמים נותנים ביטוי קליני והם עשויים להיות "שקטים" ולהיות מודגמים רק בבדיקות הדמיה ולא בבדיקה גופנית. אני מציע לפנות לרופא המטפל המכיר אותך ויודע מה היתה ההתויה לביצוע הבדיקה כדי שיתרשם מהתוצאות.

12/02/2008 | 15:37 | מאת: רונה

מצטערת אנני מבינה את תשובתך האם אפשר להסביר לי יותר ברור מראש תודה

מנהלי פורום שבץ מוח