הפרעות בראיה הרדמות כף היד והלשון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/01/2008 | 16:00 | מאת: אלי

השבוע במהלך עבודתי על המחשב הרגשתי שראייתי מתושתשת במשך כ-20 דקות לאחר מכן הרגשתי שכף ידי נרדמה למס' שניות ולאחר מכן הלשון בצידה הימני נרדמה גם מס' שניות הופנתי לחדר מיון ושם בוצעו לי בדיקות דם,א.ק.ג ,וסיטי, ראש/מח ללא ועם חומר ניגוד, כל הבדיקות יצאו טובות!!!, רציתי לדעת מה פשר ההרגשה שהרגשתי וממה הם קראו לי ולמה(ברצוני לציין שאני מבצע בחודש האחרון פעילות ספורטיבית יום יומית ומקפיד לא להרבות בהכילה הורדתי 5.5 ק"ג בחודש) בבה"ח הומלץ לי להמשיך בסדרת בדיקות:בדיקות דם לבדיקת רמות הויטמינים,דופלר עורקי צוואר, יעוץ קרדיאלוג לאחר הולטר ואקו לב אפשר לקבל הסבר למה כל הבדיקות אם בדיקת הסיטי יצאה טובה

האירוע עשוי להתאים לאירוע מוחי חולף (TIA). לא ניתן להדגים אירוע מסוג זה בבדיקת CT, דהינו CT תקין איננו שולל את האירוע ולכן יש צורך לבצע את כל הבירור שהוצע.

מנהלי פורום שבץ מוח