אנא עזור לי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/01/2006 | 20:01 | מאת: רן

שלום ד"ר, אני בן 27, סובל מזה חודשיים מלחצים לא מובנים בצד שמאל בראש, עד כדי אי יכולת תפקוד. עקב נימול זמני במהלך הימים בצד שמאל בפנים+ביד ימין, נשלחתי לבדיקות שונות על ידי נוירולוגית קופה"ח. ביצעתי בדיקת קרקעית עין, בדיקות דם (לרבות תפקודי קרישה), אקו לב, ואף MRI מוח, וכל הבדיקות תקינות! למרות כל זה הלחצים אינם מפסיקים והן גם הנימול שחוזר ושב (כשמתחשק לו). אני מאוד חושש שהגוף שלי "צועק" שמשהו לא בסדר. האם יש לי ממה לחשוש? האם יש עוד בדיקות שאתה ממליץ שכדאי שאבצע? אנא עזור לי אני כבר ממש חסר אונים.... תודה ענקית מראש, רן

אנני יכול ליעץ במקרה הספציפי שאתה מתאר מבלי לבדוק אותך. מעבר לכך הייתי ממליץ להשלים את הבירור עם דופלר קרוטידים +TCD להדגמת מערכת זרימת הדם האחורית של המוח. במידה והתקפי הנימול הינם אירועים קצרים וחוזרים כדאי לבצע בדיקת EEG.אבחנה מבדלת אחרת הינה התקף מיגרנה מורכב.

מנהלי פורום שבץ מוח