אירוע מוחי לפני חודשיים שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/10/2007 | 23:33 | מאת: יציק

עברתי אירוע מוחי קל לפני חודשיים. לפי הגדרות הרופאים. אני בטיפול מלא פיזוטרפיה, אספרין ,איזון לחץ דם ושומנים.בדיקות מקיפות וכדומה.מתפקד נורמלי חוץ מעיפות כבדה. אך עד עחשיו אני סובל מכבדות (הרגשה של משקולת) לאורך צידו השמאלי של הגוף. שאלתי האם יש סכוי שזה יעבור או שזהוי הפגיעה של האירוע אילו הם התוצאות ? שאלה שניה האם מותר לי להשתמש בכדור להגברת האון סיאליס או ויגרה.? תודה מראש.

15/10/2007 | 23:35 | מאת: יציק

הזמן וטיפולי פיזיותרפיה בהחלט עשויים לשפר את המצב אם כי לא ניתן לדעת באיזה שיעור. אין מספיק עבודות בנוגע לסכנה בשימוש בויאגרה או סיאליס לאחר שבץ מוח אולם ישנם מספר תיאורי מקרים. ההחלטה צריכה להינתן על ידי הרופא המטפל בהתאם לפרופיל החולה ולתרופות הנוספות אותן הוא נוטל.

מנהלי פורום שבץ מוח