טיסות לאחר cva

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

06/09/2007 | 22:58 | מאת: ירון

בשנת 2004 עברתי cva וכן tia .אני מטופלת מאז באספירין ובפלויקס, וכן נוטלת תרופות למניעת יל"ד. טסתי מאז טיסות קצרות ביותר בלבד. האם טיסה ארוכה (6 שעות) מסכנת אותי? אם כן, מה ניתן לעשות על מנת למזער את הסיכון. תודה

הסכנות בטיסות לאחר שבץ מוח כוללות פרכוס שלאחר שבץ ושבץ חוזר שלא יוכלו להיות מטופלים כיאות בזמן טיסה. הערכת הסיכון צריכה להינתן על ידי הרופא המטפל. בחולים עם הפרעות ידועות של קרישיות יתר או שפתחו בעבר פקקת בורידי הרגליים צריך לשקול מתן זריקה נוגדת קרישה לפני הטיסה.

מנהלי פורום שבץ מוח