דקירות בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/08/2007 | 10:28 | מאת: sivan

שלום רב אני בן 31 ויש לי דקירות בראש שהחלו לאחרונה , הדקירות אינם ברמה כזאת שאני צריך כדור או משהו כזה אלא באות בעיקר לפני השינה ולפעמים במהלך היום, בערך באותו זמן החלו לי צפצופים באוזן שמאל (האם יש קשר ??) האם יש צורך בבדיקה כלשהי ?? הכאבים מציקים אך לא מאוד כואבים תודה מראש על תשובתך סיוון

כמו בכל מקרה של כאב ראש כרוני ,אני מציע לפנות לרופא המשפחה או לנוירולוג לצורך איפיון הכאב וביצוע בדיקה נוירולוגית.

מנהלי פורום שבץ מוח