שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

23/08/2007 | 19:23 | מאת: דויד

מחבר: בן (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 23.8.2007 שעה: 19:10 שלום עשיתי בדיקת MRI ורציתי לדעת אם מהתשובות אפשר ליקבוע שאין לי סתימה חלקית בכלי הדם המוחיים אלה התשובות הבדיקה בוצעה בטכניכה T1 T2 FLAIR DWI ממצאים מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה מבנה גומה אחורית תקינים חדרי המוח ציסטרנות וחריצים תקינים ללא עדות למוקדי אות חריג מפרנכימת המוח קורפוס קלוזום תקין לאחר הזרקת גדוליניום אין עדות להאדרה פטולוגית או לממצא פוקלי אות זרימה תקין מכלי הדם התוך גולגולתיים וללא עדות לממצאים אקסטרא קרניאליים ללא עדות להגבלה ב DWI

אינני יכול להתייחס להדמיה מבלי לקבל את הסיפור הקליני ולצפות בה באופן ישיר. מכל מקום ובעירבון מוגבל, לפי הפענוח אין עדות לתהליך מוחי לא תקין. גם הבדיקה ברצף ,DWI שהינה רגישה מאוד להדגמת אוטמים מוחיים, נמצאה תקינה.

מנהלי פורום שבץ מוח