ראייה מטושטשת והירדמות חלקית המשך חשוב מאוד!!!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/08/2007 | 18:24 | מאת: לימור

ד"ר שלום אני מודה לך על תשובתך אבל יש התקדמות משמעותית יום שני הייתי בחדר מיון לאחר שהתלוננתי על רדימות בצד השמאלי וטשטוש בעין כהחמרה ועם זאת מידת החרדה עלתה משמעותית הגעתי למיון תל השומר צייניתי כמו לך הכל בדק אותי נוירולוג ולא מצא דבר אותו לילה עשו לי CT מח ללא הזרקה תקין בדיקות דם תקינות הומוציסטין תקין א.ק.ג תקין בדיקת עיניים תקין שיחרר אותי ואמר שהוא לא השתכנע מהתלונות שלי ובראיה אני רואה 66 וזה לא מסתדר לו הטשטוש בכל מקרה לשם בירור מקיף ונראה לי רק בשביל להרגיע אותי ובגלל מה שקרה לאמי הזכרתי זאת כל הזמן שולח אותי ל MRI ואספירין עד ה MRI 100 מג פעם ביום ואחכ הזמין אותי למרפאה שלהם לשבץ מוחי מה שהכניס אותי לחרדות קשות מאוד .... הבעיה היא כזאת כשאמי התלוננה כל הבדיקות המומלצות יצאו תקינות גם רופא עיניים גם דופלר גם אקו לב לפני ואחרי האירוע בגזע המח ורק CTA נתן את התוצאה של אוטם בגזע המח מה שאני מבינה שגם MRI לא יכול לבדוק אם יש לי איזו בעיה בכלי הדם רק MRA איזו תמונה נותנת MRI והאם הוא לא היה אמור לתת לי CTA או MRIA אני יודעת שזו בדיקה יקרה אבל רק שמגיעים למצב של אימי שכבר אין דרך לעזור לה נותנים את הבדיקה הזו.?? האם ה MRI יתן לי תשובה מלאה לגבי מה שאני מרגישה נאי נורא חרדה מאוד מודאגת אני לוקחת כדורים להרגעה אם זאת אני עדין מרגישה אותו דבר בראיה ובהרדמות חלקית בלחי בבקשה תעזור לי להבין מה הבעיה האם אתה ממליץ לקחת אספירין?? תודה מראש לימור

MRI בפרוטוקול DIFUSSION עשוי לעזור לקבוע האם הבסיס לתלונות שציינת הוא על רקע מחלה של כלי דם מוחית. אינני יכול להמליץ על טיפול בפורום מבלי לבדוק אותך באופן אישי ולכן אני מציע לשמוע להמלצות הרופא המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח