שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/08/2007 | 02:13 | מאת: דן

שלום רב עשיתי בדיקת SPECT מיפוי מוח ויצא זרימת דם נמוכה לאזורים מסוימים במוח עשיתי CT מוח ויצא תקין השאלה שלי האם זה יכול להיות מבעיה בכלי דם הירידה בדם לאזורים מסוימים במוח או שאם הCT יצא טוב זה אומר שזה לא מהכלי דם תודה רבה על כל העזרה

לא ניתן להתייחס לבדיקת הSPECT מבלי לקבל מידע לגבי ההתויה לבדיקה,ההיסטוריה הרפואית והבדיקה הנוירולוגית. זרימת דם נמוכה לאיזורים מסוימים בSPECT עלולה להיות משנית לנזק באותם איזורים ולא על רקע בעיה ראשונית של כלי דם.

מנהלי פורום שבץ מוח