שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

23/07/2007 | 08:56 | מאת: יוסי פנחסי

עברתי אירוע מוחי לפני 4 שנים. מאז אני סובל מסחרחורת קשה ונפילות,כאבים בפלג גוף שמאל, זיכרון לקוי ובעיות חמורות אחרות. אלו אמצעים ניתן לנקוט בנסיבות אלה

קיימת תסמונת של כאב על רקע מרכזי לאחר שבץ מוח המגיבה לתכשירים שונים כגון תרופות נוגדות כיפיון או נוגדות דכאון. כשליש מהחולים לאחר שבץ מוח עלולים לפתח שיטיון ובעיות זיכרון, חלקם יכולים להגיב לתרופות המשמשות לטיפול באלצהיימר. כדי להבין את המקור לתלונותיך,את הקשר בינהן לשבץ ולהתאים את הטיפול האופטימלי אני ממליץ לפנות לנוירולוג בקופ"ח או למרפאת שבץ במרכז הרפואי תל אביב. .

מנהלי פורום שבץ מוח