שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

18/02/2007 | 16:05 | מאת: גלילי

אמי בת 80 עברה שבץ מוחי וקיבלה שיתוק ביד ימין ורגל ימין.......אין ולא היה לה לחץ דם.....האם יש סיכוי מהותי לשיקום?היא גרה עם אבי שגם הוא סביב שנות ה 80...ולא יוכל לטפל בה ולהוציאה לשירותים וכו' ....האם מבית חולים יכולים לשלוח אותה לבית חולים שיקומי?האם תוכל לחזור לתפקוד?

יש צורך להעריך את הפוטנציאל השיקומי של אימך. לעיתים קרובות שבץ מוח הגורם לחולשה בגפיים ימניות גורם גם לפגיעה במרכזי השפה וההבנה העלולה לגרום לפגיעה ניכרת בפוטנציאל השיקומי. ההערכה צריכה להעשות על ידי נוירולוג או רופא שיקומי.

מנהלי פורום שבץ מוח