טיפול בשבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/10/2006 | 11:06 | מאת: רינת

רציתי לשאול האם אתה כתובת לגבי התייעצות בנושא זיהוי התרחשות אירוע מוחי וטיפול בו השאלות שלי הם בקשר לאבי בן 73,אבי סובל מזה מספר שנים מסוכרת קשה שפגעה במערכת העצבים,כלי הדם והלב. הוא קיבל כדורים בכמויות אדירות יחד עם הזרקה יום-יומית(פעמיים ביום של אינסולין) הוא אחרי 2 אירועי מוח שפגעו בראייתו,בהליכתו ובשליטה על צרכיו.לצערינו הוא הוצרך גם ל-2 ניתוחילב, הראשון להחלפת מסתם אורטלי ופני 8 שנים ולפני כחודש ימים נותח שוב להחלפת המסתם-במסתם ביולוגי. במהלך הניתוח הלא פשוט ,נראה על פי מצבו של אבי כי הוא קיבל שוב אירוע מוחי. כיום הוא מאושפז בבית חולים כרמל בטיפול נמרץ עם הנשמה,כבר 3 שבועות,כליותיו שנפגעו גם הן-נזקקו לדיאליזה. כך מצבו תקוע ויש לי הרושם החזק שלא ממש יודעים שם איך להבין את מצבו ומהי הדרך לקדם אותו והמצב תקוע בסטטוס של חולה "קשה" ונדמה כאילו הרופאים מרימים ידיים.אני נחושה בדעתי כי לא נעשה עדיין הכל ואני רוצה להציל את חיי אבי בכל מחיר. אנא תענה לי אם אתה הכתובת הנכונה לייעוץ בנושא זה ואז אקבע פגישה איתך. אם לא - אנא המלץ על רופא מומחה בתחום זה באזור חיפה. בתודה ובברכה, [email protected]

איננו נוהגים להמליץ על רופאים דרך הפורום. נשמח לענות על שאלותיך.

11/11/2006 | 10:01 | מאת: איציק החדש

למרות ש אינני רופא ורופאים אינם קוסמים או מלאכים וטוב שכך למרות ש אי אפשר להשוות בין מקרה למקרה וברור שמול מקרה כמו של אביך מערכות גוף פגועות +גיל+תרופות צריך נחישות של בת אוהבת להתחיל במסע להצלהואני מעריץ אותך על כך. לכן לדעתי כדאי לגשת לבדיקה כוללת בתל השומר יש שם אגף בנושא בדיקות מעמיקות בנושא שבץ מוחי. ובנוסף יש בבית חולים הדסה עין כרם שילוב מוצלח בין כמה יחידות הנותן פתרונות טובים אני מציע לצאת למסע בבתי חולים מחוץ לחיפה כי ניסיתם בחיפה הכול וזה לא הלך אז בהצלחה

26/12/2006 | 11:03 | מאת: וקסלקר משה

תאריך 20/12/06 קיבתי אירוע מוחי אני בן 87 מיד אושפזתי בב'ח איכילוב למשך חודש ימים אחרי כמה בדיקות גם CT ושוחררתי אם כמה תרופות אבל עד היום אני אני מרגיש לא טוב עם לכם עצה אני אודה לכם מאד וקסלר משה ט'ל 5504097 או לפי האיימייל שלי תודה מכל הלב משה

26/12/2006 | 11:03 | מאת: וקסלקר משה

תאריך 20/12/06 קיבתי אירוע מוחי אני בן 87 מיד אושפזתי בב'ח איכילוב למשך חודש ימים אחרי כמה בדיקות גם CT ושוחררתי אם כמה תרופות אבל עד היום אני אני מרגיש לא טוב עם לכם עצה אני אודה לכם מאד וקסלר משה ט'ל 5504097 או לפי האיימייל שלי תודה מכל הלב משה

26/12/2006 | 11:03 | מאת: וקסלקר משה

תאריך 20/12/06 קיבתי אירוע מוחי אני בן 87 מיד אושפזתי בב'ח איכילוב למשך חודש ימים אחרי כמה בדיקות גם CT ושוחררתי אם כמה תרופות אבל עד היום אני אני מרגיש לא טוב עם לכם עצה אני אודה לכם מאד וקסלר משה ט'ל 5504097 או לפי האיימייל שלי תודה מכל הלב משה

מנהלי פורום שבץ מוח