הרדמות רגל שמאל במהלך הליכה-לאחר חשש מ CVA

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

17/08/2006 | 08:51 | מאת: דידי

לפני כחצי שנה עבדתי דם במהלך ביצוע ניתוחון בעקבות פגיעה בכלי דם. איבדתי כשני ליטר דם. היתה הרדמות קלה של הצד השמאלי- פנים ויד למשך כחצי יממה. לאחר CT ו MRI נמצא כי יש לי גידול במוח שפיר וגודלו פחות מ10 מ"מ. נאמר לי שאין ממצא המראה כי היה ארוע מוחי ויתכן שההרדמות היא כתוצאה מאיבוד הדם המסיבי. אני נמצאת במעקב שנתי של הנירוכרורג. אך הבעיה היא- שבזמן הליכה מהירה, הבחנתי שכף רגלי השמאלית נרדמת. בנוסף לכך כאשר אני שוכבת ודורכת על הרגליים אני חשה כאילו אני דורכת על קוצים. תופעה זו הינה תופעה חדשה אצלי מאז הארוע. האם יש קשר למה שעברתי? למי עלי לפנות?

לא תיארת מה סוג הגידול והיכן הוא ממוקם. יש צורך בהערכה כולל בדיקה נוירולוגית וסקירה של ההדמיות האחרונות כדי להחליט האם יש צורך בהדמיה חוזרת.

21/08/2006 | 01:42 | מאת: דידי

סוג הגידול- מנינגיומה. מקום הגידול בין שתי האונות השמאלית והימנית יותר נוטה לשמאלית באמצע הראש. מצטערת שאינני זוכרת את המונחים הרפואיים.

מנהלי פורום שבץ מוח