שיתוק ביד כתוצאה מאירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/08/2006 | 17:55 | מאת: אדוה

"ר שלום רב! אני יוצרת איתך קשר לגבי קרוב משפחה שלי שעבר אירוע מוחי וכתוצאה מכך נפגעו לו רגל שמאל ויד שמאל. הוא טופל בבית לוינשטיין בטיפול מסור, יש לציין. אמרו לו שהרגל תשתפר יותר מהר והיד יקח לה זמן רב יותר אך היא תגיע לתפקוד של לפחות 75% ואכן, הרגל אט אט משתפרת אך היד, למרות הטיפולים השונים, לא מגיעה לשיפור. איני יודעת למי לפנות לקבלת ייעוץ. אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי ולמשפחתי בנושא זה או להפנות אותנו למומחה בארץ או בחו"ל המתעסק בתחום זה. תודה רבה אדוה

שיפור מוטורי לאחר שבץ מוח עלול לקחת זמן ממושך ולא תמיד התוצאות הינן מספקות. הדרך היעילה ביותר להגיע לשיפור המקסימלי הינה באמצעות טיפולי פיזיותרפיה.

מנהלי פורום שבץ מוח