טשטוש/הרדמה לאחר ארוע מוחי ואפילפסיה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

06/07/2006 | 14:41 | מאת: מיכל

סבי בן 84 הסובל כ שנה וחצי מארוע מוחי שיתוק צד יין ואפזיה גלובלית קיבל בעקבות הארוע מוחי אפילפסיה המאוזנת יחסית טוב עם דפלפט כרונו 1750 מ"ג כום זקוק ל בדיקת ציטרוסקופיה (דרכי שתן ופרוסטטה) הדורשת טשטוש חלקי או אפילו הרדמה מלאה האם מרדימים חולים שכאלה? האם בעקבות ההסטוריה הרפואית נמנעים מבדיקות אלו? כמו כן יתכן ויהיה זקוק לפתיחת חסימה בצד השני של העורק בעוד כשנה ניתוח זה דורש הרדמה מלאה מהי דעתך תודה

לרוב חומרי ההרדמה מדכאים פעילות אפילפטית ולא מעוררים אותה,אולם לאור מצבו הכללי הירוד של אביך יש להתיעץ עם רופא מרדים לפני פעילות פולשנית.

מנהלי פורום שבץ מוח