אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/06/2006 | 11:33 | מאת: גלית

בשבוע שעבר היה לאבא שלי סחרחורות , הקאה, ראיה חלקית (לא הבחין בחפצים), מבולבל מאוד (לא זוכר איזה יום היום, לבש את החולצה הפוך, איבד חוש כיוון וכו') תוך כדי המצב שהוא התכחש אליו הוא החליט שהוא נוסע לעבודה וגם עשה תאונה שבהניצל בנס. במיון לא דווח על המצב בו הוא נתון מאתמול מחשש לסיבוך עם המשטרה והביטוח ולכן טיפלו רק בפגיעות החיצוניות. כשהגעתי לביהח והבנתי שלא נאמרו כל הדברים סיפרתי להם אך הם החליטו שאבא בסדר עכשיו ושאין צורך בבדיקות נוספות . מעבר לבדיקות דם הוא לא עשה שום בדיקה . א. אף אחד לא אמר לנו בוודאות שזה היה אירוע מוחי (למרות שכל הסימנים מראים שכן) ב. איך ולמי פונים כדי לקבל את כל הבדיקות שצריך לעשות בדחיפות? (שאין עורק סתום , שהלב סתום וכו') ג. האם כדי להתקבל לרופא טוב בתחום צריך לחכות חודש וחצי גם כשהמצב לא טוב? (אנו בקופ"ח כללית ויש גם מושלם) תודה רבה ושבוע מצוין

אינני יכול ליעץ לך מבחינה פרוצדורלית,אך בודאי שאביך צריך לעבור בירור בהקדם האפשרי כדי להבין מה מקור האירוע הבלבולי שעבר. בין הבדיקות שעליו לעבור יש למנות הדמיה של המוח,דופלר של הקורטידים ,אקו לב בדיקת שדה ראיה וEEG.

מנהלי פורום שבץ מוח