סחרחורת )-:

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/06/2006 | 01:16 | מאת: קרן

שלום. אני סובלת מסחרחורת (לא סיבובית, הרגשה של אי יציבות, ריחוף) 24 שעות ביממה+בחילות כבר 5 שבועות. עשיתי המון בדיקות ולא מצאו כלום. הנוירולוג והא.א.ג לא הפנו אותי לC.T וMRI ואין לי מושג למה. הם בדקו לי שיווי משקל, ולא מצאו כלום והחליטו שאין צורך להמשיך הלאה. יכול להיות שזו בעיה פסיכולוגית? אני חייבת לקבל טיפול או שזה יעבור מעצמו? בבקשה תן לי עיצה, אני סובלת המון זמן. תודה.

סחרחורת שאיננה סיבובית מכוונת לרוב לבעיה שאיננה מתחום הנוירולוגיה או הא.א.ג ולכן צריך לחפש גם סיבות אחרות כגון נפילות לחצי דם ,חוסר דם (אנמיה) וכו. מכל מקום כדי לשלול בודאות מקור נוירולוגי יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה. אני מציע לך לפנות למרפאת סחרחורת.

מנהלי פורום שבץ מוח