נימול חזק בצד שמאל-פנים, יד

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

05/06/2006 | 09:46 | מאת: דפנה

שלום רב, לפני כשנה חויתי מצב של התפשטות נימול חזק בצד שמאל- פנים, יד וקצת מהרגל. מאז עברתי בדיקות רבות-אקו לב,דופלר צוואר,קרישיות יתר ו-MRI. הבדיקות בוצעו במהלך של כ- 3 חודשים לאחר המקרה, וכולן תקינות, ללא אף ממצא. אותה תחושה ליוותה אותי ברציפות כ- שבועיים ולאחר מכן חלה הטבה בלבד (התחושה לא נעלמה כליל). כיום, תחושה זו של נימול חזק תוקפת אותי לערך כל שבוע ליום-יומיים וחוזרת למצב של נימול חלש יותר. הנוירולוגית אצלה אני מטופלת ביקשה אישור ל- MRI חוזר , אך לא נתקבל.(מכבי) איני נוטלת אף תרופה קבועה. תחושת הנימול החזק לראשונה קרתה לאחר נטילת 3 גלולות "יסמין", וכמובן שהופסק השימוש בהן. לסיכום- האם עלי לקבל את "הגזירה" של אותו נימול חזק שחוזר ומאד לא נעים??? האם עלי להתעקש ולנסות לקבל אישור ל-MRI חוזר??? הנני בת 35 - נשואה+ 3 ילדים. תודה רבה רבה על התייחסותך. דפנה

לא ציינת כמה זמן עבר מבדיקת הMRI הקודמת. מאחר והנוירולוגית בקופ"ח קבלה אנמנזה מדויקת יותר ואף בדקה אותך ,אין לי מה להוסיף אלא להצטרף להמלצתה.

28/08/2006 | 16:50 | מאת: שולה

אני בת 69 בזמן האחרון מופיע נימול חזק ברגלים המלווה בסחרחורת וכאב ראש התופעה מופיעה גם בשכיבה

מנהלי פורום שבץ מוח