שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

19/05/2006 | 17:40 | מאת: מיכאל

אני בן 28. כמעט חצי שנה סובל מלחצים בראש ומחולשה והרגשת חום ביד ורגל ימין. בדיקות שונות MRI הייתה תקינה. אני מרגיש שהגוף משדר לי שמשהו לא בסדר. אציין כי מדובר בהרגשה של כל היום ולא בהתקפות או משהו כגון זה, האם ייתכן כי אני עובר אירועים איסכמיים של- TIA על אף שכל הבדיקות תקינות ? מה אני יכול עוד לבדוק ? תודה מראש על הסבלנות

אתה מתאר חולשה והפרעות תחושה בפלג גוף שאינן מופיעות במהלך התקפי אלא מטרידות אותך במשך כל היום. יש צורך בבדיקה נוירולוגית כדי לבדוק האם קיימים גם סימנים אובייקטיבים בבדיקה.

מנהלי פורום שבץ מוח