עצב פגוע

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/01/2006 | 13:39 | מאת: אפרתוש

שלום רב אני בת 49 עם בעיות רפואיות מזה מספר שניים אני סובלת מנימול במספר אצבעות בידיים לאחר מכן זה התפשט לאזורים בפניים ובראש. זה יותר זרמים שמגיעים מהידיים ועולים כלפי מעלה לראש התופעות של הזרמים הן רק בליליה לפני שאני נרדמת כיוון שלוקח לי המון זמן להירדם . שאלה האם זה יכול להיות עצב פגוע או משהו שנוגע לראש אגב יש לי בעיות בצוואר אני מטופלת אצל נירולוג תקופה ארוכה ואת כל הבדיקות שעשו לי בערך תקינות אבל בעיית הזרמים עדין לא נפתרה וכל הזמן נותנים לי סוגים שונים של תרופות נגד דיכאון

יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית ובמידת הצורך להשלים את הבירור עם אלקטרומיוגרפיה (EMG) וCT של המוח. במידה וערכת בירור מלא ולא נמצאה כל בעיה נוירולוגית יתכן שתרופות ממשפחת הSSRI או הטריציקלים יעזרו לך.

מנהלי פורום שבץ מוח