פגיעה וגאטטיבית

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/05/2006 | 14:27 | מאת: יעקב

שלום, אחי בן 69 לקה בדום לב לפני 10 ימים, הוא הורדם והונשם על מנת לייצבו הוא צונטר ותוך כדי הצינטור הוא לקה בדום לב, עכשיו הוא לא מורדם ומזה כמה ימים שאינו מתעורר, לדברי הרופאים יש פגיעה במוחו, הוא פוקח עיניים ,מזיז את ראשו לקריאת שמו ופורץ בבכי את ידו הימנית הוא מזיז וכן את רגלו השמאלית, הרופאים מתכננים להוציא את הצינור מהפה ולעשות פתח בגרון ולחבר לצינור האם הנכם יכולים לומר לי מה מידת הנזק והאם הוא יחזור לדבר, או הנזק הוא בלתי הפיך והוא יצטרך להיות סיעודי. תודה מראש

10/05/2006 | 22:17 | מאת: איציק החדש

יש מקרים קשים מזה שהתאוששו ופחןת קשים שלא. הכול בידי הבורא . צריך להאמין ולעודד אותו בדיבור ובליטוף. מאחל לו בריאות שלמה.

11/05/2006 | 12:28 | מאת: יעקב

תודה על התשובה, מנסיונך כמה זמן במקרה זה מתעוררים? תודה

לא ניתן במסגרת זו להעריך את הצפי. יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית ליד מיטת החולה ולבדוק פונקציות שונות לרבות מבחנים לבדיקת תפקוד גזע המוח.

מנהלי פורום שבץ מוח