מודאגת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/05/2006 | 20:28 | מאת: מודאגת

בת 27 בערך חודש ימים אני סובלת מסחרחורת ממוקדת שמלווה בבחילות לאחרונה הבחנתי גם בחום בכפות הידיים לכמה דקות, בדיקות דם יצאו תקינות, מה עליי לעשות (יש לי תור לנוירולוג רק בעוד חודש)?

05/05/2006 | 11:58 | מאת: איציק החדש

מה עם גלולות למניעת הריון? איך הם משפיעים עליך ? הם יכולים לגרום לקרישיות יתר

כדי להעריך חולה עם סחרחורת יש צורך באנפורמציה חשובה הכוללת בין יתר תיאור של אופי הסחרחורת,כלומר האם הסחרחורת הינה סיבובית (תחושה של "קרוסלה") או איננה סיבובית ,האם היא מחמירה בשינויי תנוחה,מלווה בתלונות נוספות כגון ירידה בשמיעה או טינטון ועוד. גם הבדיקה הנוירולוגית הינה חשובה מאוד לצורך האבחנה. כמובן שאינני יכול לעזור לך במסגרת זו מבלי לקבל אנמנזה מלאה ולבצע בדיקה מדוקדקת. יש צורך לפנות לנוירולוג או למומחה א.א.ג.

מנהלי פורום שבץ מוח