ירידה בזכרון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/05/2006 | 17:54 | מאת: DDD

שלום רב אני יודע שלא הגעתי לפורום הנכון אך בגלל שלא מצאתי פורום לנוירולוגיה כללית נאלצתי לפנות לפורום זה. אני מאוד מקווה שתעזור לי. הבעיה שלי היא שבשנה האחרונה אני מרגיש ירידה בולטת ביכולת הזכרון שלי. אני בן 52 שנים-עובד ופעיל. השאלה היא מה עלי לעשות -לפנות לפסיכיאטר או לנוירולוג או למומחה אחר. אני מעונים ועל מנת לזרז את הטיפול לפנות באופן פרטי האם אני יכול או שצריך לפני זה לקבל הפניה מרופא משפחה. מה הם הטיפולים או הבדיקות האפשריים כדי לברר בעיה זו אני מקווה שאתה יכול לענות לי. תודה רבה

05/05/2006 | 11:57 | מאת: איציק החדש

קח ויטמינים מקבוצת בי , הרבה סודוקו ,הרבה תרגילי זכרון ,לנוח הרבה ולהנות מהחיים

בהחלט הייתי ממליץ על פניה לנוירולוג לצורך הערכה קוגניטיבית ונוירולוגית.במקביל הייתי ממליץ על ביצוע בדיקות דם הכוללות רמות ויטמין B12,חומצה פולית ותפקודי בלוטת התריס.כמו כן יש לשקול הדמיה של המוח.

מנהלי פורום שבץ מוח