אירוע

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

22/04/2006 | 11:39 | מאת: אברהם

ביום שלישי ערב חג אושפזתי כתוצאה מכאבי בטן ונקבע שיש חסימת מעיים שטופל בהכנסת זונדה וטיפול שמרני צום בפרק הזמן הזה לא נתנו לי את התרופות בגלל הצום כולל אספרין שלוקח באופן קבוע ברקע נתוח מעקפים בטן לימפומהנון הוצ'קין לאחר טיפול לפני כ2 לחץ דם וסכרת בביקור שיגרתי אצל רופאת המשפחה הערתי את תשומת ליבה על אי סימטריה קלה בפה ולא לקחה סיכו שלחה אותי למיון כל הבדיקות היו תקינות כולל סי טי מוח הרופאה אמרה לי שיכול להיות שאיזה שהוא כריש קטן עשה את המצה והוא כנראה השתחרר למעט מומלץ על mri להשלמת בירור מבולוטורי אדונים נכבדים הודה אם תתיחסו א. האם בירור mri ואם אינו מזיק בתדירות של אחרי סי טי ב.ואם אכן אירע כריש כאמור במה יש להקפיד ואיזה אמצעי מניעה כ- אוכל מאמץ וכו' צריל לבצע תודה מראש אברהם

22/04/2006 | 14:27 | מאת: איציק החדש

שים לב לכותרת

אין בעיה בביצוע בדיקת MRI לאחר CT שכן זו איננה כרוכה בקרינה. במידה ואין התווית נגד יש להמשיך ליטול טיפול נוגד צימות טסיות(אספירין,פלויקס),לאזן גורמי סיכון וסקולרים כגון יתר לחץ דם,סוכרת,יתר שומנים בדם ומשקל עודף ולבצע בירור כולל אקו לב ודופלר קרוטידים.

24/04/2006 | 17:54 | מאת: אברהם

דוקטור איתן תודה הודה לך באם תעיר את עניניו במושג התוויות נגד

מנהלי פורום שבץ מוח