הירדמות המצח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/04/2006 | 16:38 | מאת: יוסי

ד'ר שלום לך , אני יוסי, כמעט בן 20 , חייל. מזה כשבועיים וחצי אני סובל מ"הירדמות" במצח. קשה להגדיר את זה אני מרגיש כאילו הדם נעצר שם וזה רק במצח, אם אני לוחץ לחיצה קלה זה נעלם למשך 20 שניות וחוזר .אני לא מבין מה זה...ב3 שעות הראשונות של הבוקר אני כמעט לא מרגיש את זה ואחרי 3 שעות זה מתחיל להתעצם.זה לא כאבי ראש או משהו כזה - פשוט מרגיש לחץ במצח - קראתי באתרי אינטרנט שאם אין כאבי ראש חריפים אין ממש מה לדאוג... אשמח לדעת אם יש לך מידע על התופעה מאחר ואני מאוד מודאג ולקבל בדיקת CT בצבא זה דבר מסובך והבירוקרטיה גורמת לעיכובים. תודה ! יוסי.

אני מציע לפנות לרופא היחידה. בהמשך ניתן לקבל הפניה למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב-6974000.

11/04/2006 | 20:34 | מאת: בקשר להודעה שלי

אוקיי הבנתי שאני צריך לפנות לרופא היחידה ואני יעשה את זה לפי התרשמותך הכללית - ממה זה יכול לנבוע? האם זה מסוכן?

מנהלי פורום שבץ מוח