גירודים-שורף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/04/2006 | 11:23 | מאת: ליטל

אני בת 26 רזה מאוד עברתי בדיקות דם מכיוון שהרגשתי חולשה הופנתי לבדיקות דם לא.ק.ג והכל יצא תקין חוץ מB12 שהיה 166 אני מרגשיה כבר כמה זמן בראש מין הרגשה ששורף לי משהו זה בא כל כמה דקות בצד שמאל בנגיעות קטנות כאלה כאילו שורף ומגרד וזה בא בכל מיני מקומות בצד שמאל כאילו "הולכים " ומדגדגים בראש שאלתי היא ממה זה יכול להיות ? יכול להיות איזה ממצא מסוכן בראש ? האים יש בדיקות מסוימות שאפשר לדעת אים חסר איזה חומר במוח שגורם לזה? אולי קשור לB12 ? אודה על תשובה מפורטת .

אינני יכול להתייחס לבעיות ספציפיות מבלי לבצע בדיקה נוירולוגית. חוסר בויטמין זה עלול לגרום לחסרים נוירולוגיים רבים ולפיכך אני מקווה כי את מטופלת כעת .

מנהלי פורום שבץ מוח