CT ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/03/2006 | 14:15 | מאת: מיכאל

שלום דר" יש לי שאלה מתי מפנים לבדיקת CT ראש אם אפשר תשובה מפורטת למה יש לי לחצים כבר חודש ושבועיים מאחורה מהצוואר ולמעלה ובבדיקת מפוי עצמות אמרו לי. מוקד קליטה מודגם בגולגולת באזור פאריאטלי אחורי מימין הדורד קורלציה רנטגנית ומפוי ביקורת בעוד חצי שנה .יש לי לחצים מציקים מאוד במיוחד שאני מול מחשב או בנהיגה הניאורולוג אמר לי מלחצים ואני לא רגוע האם יש טיפול או כדורים . אודה לכם מאוד אם תעזרו לי תודה.

ההחלטה בדבר הפניה לCT מוח הינה החלטה קלינית של הרופא המטפל כאשר קיים חשד ,לפי סיפור המקרה או הבדיקה הנוירולוגית,כי קיים תהליך תוך גולגולתי הגורם לכאבי הראש. כדאי להשלים את הבירור לגבי המוקד שנתגלה במיפוי עצמות עם שקיעת דם והדמיות ובדיקות מעבדה נוספות. אתה מוזמן לפנות לנוירולוג המטפל או למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב-6974000.

מנהלי פורום שבץ מוח