שווץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/01/2006 | 11:30 | מאת: קובי

שלום רב בעקבות המצב של שרון של שווץ מוחי צפיתי בטלויזיה שהרבה עושים בדיקות כלליות בנושא אירוע מוחי שווץ לב . היכן עושים את פעולות מנע , בדיקות וכ... אני שייך קופת חולים כללית. מבקש לדעת מידע בנושא זה ארז

בדיקות לחץ דם,רמות סוכר שומנים ורמת הומוציסטאין בדם ובדיקת אקג ודופלר עורקי התרדמה הינן בדיקות פשוטות הנעשות בכל קופה לפי הפניית רופא משפחה.

16/01/2006 | 16:44 | מאת: קובי

שלום דוקטור איך אני אמור לשכנע את הרופא לבצע בדיקת דופלר? עשיתי בדיקת כולסטרון סוכר ולחץ דם וגם טרגלצרדים וזה במגבלות. אקג תקין. יש מצב להתעקש?כדי לקבל לבצע את הבדיקה דופלר תודה מראש קובי

מנהלי פורום שבץ מוח