הכרה בשבץ כתאונת עבודה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

28/03/2006 | 19:15 | מאת: איציק החדש

שלום רב הייתי מהנדס שיווק מצליח ללא גורמי סיכון(לב,סכרת,כולסטרול,לחץ דם,הומוציסטאין ועוד) עברתי אירוע מוחי קשה שבסיומו נותר פלג גופי השמאלי משותק ועם ליקויי חרדה זיכרון הסתגרות ועוד.האירוע שהתחיל בזמן עבודה הביא אותי לתדהמה וכעס מיידית שאפשר להשוות זאת כהודעת פיטורין לאלתר!!!! ותוך 24 שעות אושפזתי. היות ולא נמצאה הסיבה הרפואית האם ניתן לשייך את השבץ כתאונת עבודה אינני עובד ואני מטופל בתרופות .

כדי להגדיר שבץ מוח כתאונת עבודה יש לעבור משוכות רבות הן רפואיות והן משפטיות. אני מציע לפנות לנוירולוג המתמחה במחלות כלי דם של המוח על מנת לבחון את האפשרות לקשר נסיבתי בין האירוע שתיארת בעבודה לבין השבץ.

מנהלי פורום שבץ מוח