פגיעה בעצב העין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

22/03/2006 | 23:58 | מאת: דייזי

בעלי בן 51 וכתוצאה מ- 2 מהיצרויות שאחת מהם היא בעורק התרדמה שמוביל לגזע המח אחת של 80% והשניה של 40-50 % , עצב העין נפגע והוא איבד את הראיה בעין שמאל. מה ניתן לעשות על מנת להחזיר את הראיה ומה קורה עם ההיצרות השניה. ההיצרות הראשונה נפתחה בC.T אנגיו בבית החולים רמב"ם והוכנס סטנט

הנתונים אינם ברורים לי במלואם שכן עורק התרדמה אינו מספק דם לגזע המוח. בנוסף לא ברור לי מהתיאור מהיא הסיבה לפגיעה בעצב הראיה משמאל. הגישה כיום היא לא להתערב כירורגית בהיצרות קלה מ50%. אני מציע לפנות למרפאת STROKE . אני מציע לפנות למרפאת STROKE וליחידה לנוירואופתלמולוגיה במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח