האם כל זה מלחץ או בעיה נוירולוגית - אנא תעזור

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

19/03/2006 | 11:38 | מאת: O

שלום רב , אני יודעת שפורום זה לשבץ מוחי , אבל אני מאוד אודה אם תוכל לייעץ לבחורה צירה בת 26. אני סובלת יותר משבועיים ברציפות ממכאב ראש בינוני -חלש בצד שמאל ממוקד באיזור אחד ואני מרגישה אותו כל הזמן שמאלית מעל לאוזן בחלק האחורי. בנוסף כשאני מתחילה לחשוב על כל זה אני מרגישה חום בפנים ובצוואר וחלקו העליון של החזה . לפעמים יש לי תחושה של -"הרגשה מוזרה כטיפטוף" על הראש . כשאני נוגעת בראש בשערות כואב לי מתנועתם. אני יודעת שכל זה מדאיג אותי מאוד ורופאת משפחה חושבת שזה מלחץ יחד עם זאת אני מרגישה כאב בחזה בצד שמאל מתחת לבית שחי כחודש מדי פעם שמופיע עם הנשימה עמוקה או תנועה כדקירהשעובר. אני עשיתי מס' בדיקות - דם כלליות, 2 צילומי חזה, אקג, אקו לב - תקי ואני מנסה כל הזמן לא לחשוב על זה , יצאתי לטיול , לקחתי חופש- אך כל זה לא גורם לי להשתחרר וכל הזמן אני מרגישה סימנים. אני פונה אליך לחוות דעה - האם זה סימנים של לחץ ומעגל סגור שאני יוצרת לעצמי - ולמה אחרי המנוחה של לילה אני כמה בכל זאת עם כואב ואו זה בעיה נוירולוגית או משהו אחר.האם אם זה מלחץ כאב ראש יכול ברציפות להימשך יותר משבועיים? למי אפשר לפנות?

יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית. אני מציע לך לפנות למרפאה לכאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב. טל-6974000

מנהלי פורום שבץ מוח