לחץ בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/01/2006 | 05:30 | מאת: זיוית

אמי בת 73 סובלת בחודשים האחרונים מתופעה כדלקמן:במהלך השינה מתעוררת מספר פעמם עקב חלומות או הפרעות עם תחושה קשה של כאבי ראש לחצים בתוך הראש הדבר חוזר כמעט מדי לילה ומותיר אותה עם כאב במהלך היום ניורולוג של הקופה אינו מתייחס סובלת כשנתיים מדלקת באורטה,מטופלת בפרדניזון פוסאלן מה ניתן לעשות תודה

כאבי ראש המופיעים לקראת בוקר ומעירים משינה מחייבים התייחסות הכוללת בדיקה נוירולוגית מדוקדקת והדמיה של המוח כדי לשלול תהליכים שונים.

מנהלי פורום שבץ מוח