בעיית זכרון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 22:43 | מאת: דפנה

אמי בת 82 התחילה לאבד זכרון .זה אפילו מתבטא באי יכולת להקריא מספר טלפון. רק בעוד 3 שבועות קבעו לה תור לסי.טי מוח. עד אז לא מוכנים לתת לה תרופות שישפרו הזכרון כדי לא לעוות הבדיקה. האם יתכן שבגלל מחלת אוסטאופורוזיס כאשר היא מקבלת תרופות כבר 18 שנה שמכילות סידן נגד מחלה זו, יש לה הסתיידות בעורקי המוח? האם כדאי להפסיק זמנית תרופה זו ולבחון האם זה יחזיר לה את הזכרון? כלומר האם אתם מכירים מקרים שבגלל עודף סידן יש בעיות זכרון חמורות? תודה מראש

לא ידוע על קשר בין תרופות לאוסטאופרוזיס להפרעות בזיכרון. אני ממליץ להמתין להשלמת הבירור . מעבר לבדיקת הCT שהינה חשובה כדאי לבדוק גם רמות ויטמין B12, פולאט ותפקודי בלוטת התריס.

מנהלי פורום שבץ מוח