פענוח בדיקות - CT

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 22:33 | מאת: ענבל

שלום, אבי בן 59 נשלח לבדיקות דופלר CT ו- EEG עקב בעיית התמצאות חד פעמית, ערפול ראייה מדי פעם וראייה "חשוכה מהרגיל" לדבריו, בשעות החשיכה. תוצאות ה- CT - "אטרופיה מוחית מרכזית והקפית קלה ללא תהליך מוקדי" עדיין לא נתקבלו תוצאות EEG,ובדיקת דופלר נמצאה תקינה.מה משמעות תוצאות בדיקת ה- CT? בתודה רבה מראש, ענבל

אטרופיה מוחית קלה הינה ממצא תלוי גיל ולרוב איננה בעלת משמעות מיוחדת. היא איננה מסיברה את תלונותיך.אני מציע להמתין להשלמת הבירור.

מנהלי פורום שבץ מוח