תחושת נימול

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 17:49 | מאת: עירי

שלום לפני כחודשיים התחלתי להרגיש תחושת נימול בצד שמאל של הגוף - במיוחד בכף היד, באצבעות ובצד שמאל של הפה והשפתיים. הלכתי לנוירולוג שנתן לי תוספות של ויטמין B . עדיין יש לי תחושות אלו ועדיין יש לי עקצוצים במיוחד בשפתיים. צד שמאל של השפתיים גם נוטה טיפה יותר הצידה. האם מומלץ להבדק אצל נוירוולוג נוסף או להמתין לראות אם הויטמין ישפיע? תודה רבה.

לא ציינת בשאלתך נתונים חשובים כגון גילך,מחלות רקע וגורמי סיכון וסקולרים,רמות B12 בבדיקות דם וכו. מאחר והאבחנה המבדלת לתיאור שנתת הינה רחבה הייתי ממליץ על הערכה נוירולוגית חוזרת.

מנהלי פורום שבץ מוח