קאורנומה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 17:23 | מאת: מיכאל

אני עומד בפני ניתוח לב פתוח להחלפת המסתם האורטאלי. לפני 4 שנים גילו לי קאורנומה במוח בגודל 7 מ"מ,אני עומד כעת בפני MRI נוסףץ שאלותיי: 1. מהו הסיכון שבזמן הניתוח הקורנומה תדמם, ולפי הבנתי תיצור ארוע מוחי? ומה עלי לבקש מהרופאים לפני הניתוח? 2. אני אמור לקבל קומדין לדילול הדם לאחר הניתח, מה הסכנה בהתחשב בקוארנומה, שוב שבץ מוחי? מודאג מאד מאד, למה עלי לדאוג לפני הניתוח?

שאלותיך הינן מוצדקות ומורכבות ולא ניתן לדון בהן בפורום זה. הנושא של מתן נוגדי קרישה לחולה עם קוורנומה איננו חד משמעי ויש לדון בכל מקרה לגופו. ניתן לפנות למרפאה למחלות כלי דם של המוח במרכז הרפואי תל אביב-טל 6974000.

מנהלי פורום שבץ מוח