צינתור מוחי - היכן?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/06/2010 | 10:10 | מאת: חנה

שלום רב, ברצוני לדעת באיזה מרכזים רפואיים בארץ מבצעים צינתור מוחי במקרים של ארוע מוחי ומי הרופאים שמבצעים בכל אחד מהמרכזים הרפואיים. כמו כן אשמח לדעת היכן הטיפול נגיש מבחינה מעשית לכל חולה שמגיע וזקוק לכך לפי קביעת הרופאים.אני שואלת כי קראתי בעבר שהשרות אמנם קיים אבל הוא לא ממש זמין לכל אחד. תודה.

צינתור מוחי נעשה רק בהתויות סלקטיביות ביותר והטיפול המקובל כיום הינו בתכשיר ממיס קרישי דם הניתן לתוך הוריד.ישנם מצנטרי מוח באיכילוב,הדסה ותה"ש.

מנהלי פורום שבץ מוח