לפרופ' בורשטיין שלום רב,

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

14/06/2010 | 00:01 | מאת: מיטל

דודה שלי בת ה-47 קבלה ארוע מוחי שמוגדר קשה לטענת הרופאים,היא מאושפזת עדיין בביה"ח "עמק בעפולה" מצבה הבריאותי בינוני היא מתקשרת רואה ושומעת אך צד ימין של גופה משותק. היום נערכה לה בדיקת CT ובתוצאה צויין כי" הודגם אזור היפונסי בהמיספרה צרבלרית השמאלית עם מחיקה חלקית, של חדר ה-4 אשר מייצג אוטם חריף" אבקש להבין את פיענוח הבדיקה והאם ניתן לדעת מכך על ההשלחות על בריאותה? אודה לך על תשובה מפורטת מיטל

על מנת להעריך את מצבה הנוירולוגי וסיכויי השיקום יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית ולהתבונן ישירות בהדמיה.

19/06/2010 | 14:47 | מאת: איציק מנאמן

החיים מתחילים מחדש לאחר אירוע מוחי. וזה לא משנה: למה ,כמה ,איך, איפה, מתי הכי חשוב להכנס למשטר בריאות חדש מאוזן תרופתי קלורי ונפשי כדי לא לקבל אירוע מוחי שוב (הסיכוי יותר גדול מאירוע לאירוע!) להכנס מייד , עם תמיכה של הקרובים ביותר ורצוי משפחתית , למשטר לימוד( =שיקום) ממש כמו לתינוק שזה עתה נולד. ולסיום כל מה שנראה לדודתך בלתי אפשרי היום סימן מובהק למה שעליה לעשות מחר . מאחל לה לחיות הכי טוב שאפשר בדרך החדשה.

19/06/2010 | 15:18 | מאת: איציק מנאמן

אתר נאמן www.neeman.org.il

מנהלי פורום שבץ מוח