אבקש פענוח לתשובת mri

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

12/02/2006 | 21:41 | מאת: פיני

סמוך לחדר הרביעי נצפתה קבוצת כלי דם- דמוי כוכב העשויים להתאים לאנגיומה ורידית. עשוי להתאים לאנגיומה ורידית וקרוב לוודאי קוורנומה- בסמוך לחדר רביעי- מעט שמאלה. כיצד מטפלים בזה?

ראשית יש לדעת מה היתה הסיבה לביצוע בדיקת ההדמיה ומהם הסימפטומים מהם אתה סובל. הממצא המתואר ניתן להתערבות כירורגית או אנדווסקולרית (צינטור) אולם ברוב המקרים אין התויה להתערבות אלא למעקב. ההחלטה בנוגע למידת האגרסיביות הטיפולית תינתן בהתאם לקליניקה,גודל הממצא ומיקומו. אני מציע לך לפנות לנוירוכירורג או לנוירולוג מומחה לכלי דם.

15/02/2006 | 12:59 | מאת: פיני

ראשית תודה על תגובתך . הייתי רוצה לדעת מהו קוורנובה ומהם הסיכונים אם לא מערבים טיפול כירורגי. אני סובל לאחרונה מהרגשת זרמים בראש וסחרחורות. הסחרחורות נובעות כנראה מבעיית אבנים באוזניים , כך נאמר לי. יש לי ימים בהם אני ממש מרגיש שאני לא יכול להרים את הראש שלא לדבר על נהיגה שכבר תקופה ארוכה אני ממש נמנע.

05/11/2006 | 13:53 | מאת: אודי

תוצאות ה-MRI מוח הגיעו ולהלן: מודגמים מספר מועט של מוקדים קטנטנים של אות מוגבר בחומר הלבן בהימספרות דו צדדית לא ספציפיים, ייתכן על רקע מחלת כלי דם קטנים. שאר המוח תקין. חדרים וסולצים סימטריים. זהו, האם זה משהו חמור, כרוני, מעיד על הולכה עצבית גוברת או משהו שיכול לגרום לכאבי ראש מתמשכים כפי שהיה במשך כמה חודשים וכל זאת עקב התעצבנות ביום אחד שקרה לי? האם יש טיפול? לאיזו מחלת כלי דם הכוונה? אודה על כיוון.

מנהלי פורום שבץ מוח