אומגה 3, כורכום וקומדין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

24/02/2010 | 01:06 | מאת: מודאגת

שלום רב, אימי בת 71 עברה אירוע מוחי קל לפני כשמונה חודשים מאז היא מטופלת בקומדין בנוסף היא לוקחת את הכדורים הבאים: נורמיטן אוקסר פלוס פרופקס (ריטמקס?) plaquenil simvastatin טגרטול 200 פוסלן predinsone 1. האם משהו מהתרופות הללו מתנגש ? 2. הומלץ לה להעשיר את התזונה בכורכום ואומגה 3 בגלל הדלקת פרקים ממנה היא סובלת. אולם, במקומות שונים ברשת, מצאתי כי קיימת הזהרה לגבי שני אלו בשילוב עם קומדין מאחר והם בעלי השפעה על דילול הדם. האם מסכן בשבילה לשלב תוספים אלו לתזונה היומית, ואם ניתן לשלבם האם קיימת מגבלת מינון תודה רבה

מאחר וגם אומגה שלוש כולל אפקט נוגד קרישה השילוב עם קומדין עשוי להיות בעייתי. מבלי להכיר את אמך אינני יכול להמליץ או להפסיק טיפול רפואי קיים.

מנהלי פורום שבץ מוח