חשש גדול

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/02/2006 | 23:49 | מאת: רן

שלום רב, אני בן 27, וסובל במשך כחודשיים מלחף בצד שמאל בראש (לחץ בלתי מוסבר לא כמו כאב ראש), שמלווה בתחושות נימול ביד ימין ולאחרונה אף תזוזת עפעפים לא מובנת. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות (MRI,בדיקת קרישה ובדיקות דם נוספות, בדיקת עיינים) ואף ניסיתי טיפול בדיקור (בהמלצת רופאיי). אין כל ממצא פתולוגי אף התסמינים ממשיכים. האם יש טעם לחשוש למשהו למרות שכל הבדיקות תקינות? האם הגוף מסמן לי שמשהו עלול לקרות? אילו עוד בדיקות אני יכול לעשות בשביל למנוע החמרה? אנא עזור לי ד"ר אני מרגיש חסר אונים, אפילו הנוירולוגית אמרה לי "אני כבר לא יודעת מה לעשות איתך...", אני נשבר ונמאס לי כבר שכולם מנתבים זאת לעניין נפשי שכן ניסיתי גם אותו (כדורים שונים-קלונקס/ציפרלקס). מה עוד אני יכול לעשות ? אני לא יכול לחיות עם כל התסמינים הללו שמלווים אותי בכל משך היום. מצטער על אורך השאלה, אך אני ממש נואש... בתקווה לעצתך, תודה מראש, רן

בהנחה שאכן מיצית את כל הבירורים האפשריים יש להביא בחשבון גם אבחנה של מיגרנה שעלולה לכלול סימפטומים נוספים מעבר לכאבי הראש.אני מציע לפנות למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב .טל-6974000.

מנהלי פורום שבץ מוח