ארוע מוחי לאחר ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

03/10/2009 | 19:38 | מאת: אבי

מה ההשלכות שהאדם מקבל אחרי ניתוח ראש ארוע מוחי? מה היתרונות? ומה החיסרונות?

ההשלכות דומות לאירוע מוחי מסיבות אחרות. יש צורך לבצע בדיקה נויורלוגית מלאה ובדיקת MRI של המוח על מנת להעריך את הנזק,להבין את הקשר בין הניתוח לאירוע ולהציע טיפול.

05/10/2009 | 22:59 | מאת: איציק

אין שום יתרון בלקבל אירוע מוח ............... והניתוח אמור למנוע זאת............... אם אתה לפני ניתוח התייעץ עם 3 נוירוכירורגים ותחליט למי ועם מי ושווה גם תפילה ועצה נוספת מהרב פירר. אם אתה אחרי ניתוח בצע MRI עם או בלי אירוע תתחיל במעקב צמוד ובשיקום .

מנהלי פורום שבץ מוח