האם זה יכולה להיות??

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

03/10/2009 | 17:32 | מאת: עדי

בס"ד לצוות הרופאים שלום רב אני בת 28 מעשנת כ20 סיגריות ביום עושה אירובי כ3 פעמים בשבוע במשך שעה . בריאה בדרך כלל אך סובלת מדופק מהיר ומטופלת בנורמלול . ביום רבעי ריאתי סימן ביד ימין בתפר של היד לזרוע היה לי שם שטף דם קטן בגודל של ראש של גפרור אפילו פחות והאמת שלא יודעת מאיפה זה הגיע כי זה היה בדיוק על הוריד באותו האזור .. יום ךמחרת יסתכלתי שוב וריאיתי אותו טיפה פחות אדום ומתחיל להגליד וריאיתי כי הוא נשאר באותו המקום וביום שישי התחילו לי סחרחורות לא מבנות כמו חסר שויי משקל וטישטוש ראייה נלחצתי מאוד אב ל חשבתי שזה מעייפות ושוב היום היה לי אחרי האוכל שוב טישטוש משהו מוזר ויד שמאל כבדה אני מרגישה ולא מאבדת תחושה ביד אבל היא כבדה הסחרחורות והטישטוש ממשיך וראיתי כי הסימן האדום שהיה נעלם ואפילו אין סימן שהיה שם משהו הרגשה כללית טובה למעט הטישטוש והסחרחורות וזה קרה לי אחרי האוכל בדקתי סוכר מהמכשיר של סבתא שלי ואחרי האוכל היה לי 134 שאלתי היא האם זה יכול להיות התחלה של אירוע מוחי או תסחיף בגלל הסמין האדום הזה ???? מה זה יכול להיות ?? אגב יש לי התקן תוך ריחמי הורמונולי !! תודה רבה עדי

אינני רואה קשר בין הסימן על היד לשאר התלונות,אולם חולשה המופיעה בפלג גוף מחייבת פניה למיון לצורך הערכה.

05/10/2009 | 22:54 | מאת: איציק

מעשנת +הורמונים+חולשה פתאומית+ טשטוש ראיה =מיון

מנהלי פורום שבץ מוח