זרמים בידיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/10/2009 | 09:50 | מאת: סיון

אני בגיל 50 ולאחרונה אני מרגישה זרמים בידיים יש לי ירידה חדה בראיה בראיה לקרוב האם מדובר באירוע מוחי?

קיימות סיבות אפשריות רבות לתלונות שתיארת. יש צורך בקבלת ההיסטוריה הרפואית וביצוע בדיקה נוירולוגית.

03/10/2009 | 10:38 | מאת: איציק

זרמים ביד והרדמותה בלילה הינם תופעה מוכרת הידועה כcts תסמונת התעלה הקרפלית התופעה נוצרת לאחר מאמץ של היד הגורמת להיצרות רקמות סביב העצב ביד. ראיה חלשה נגרמת גם בגלל עייפות נפשית וגופנית ו/או לחץ דם ו/או גיל ו/אואו סכרת ו/אואו נוירולוגית ועוד המון סיבות הכי ברורה פשוט ירידה בראיה ...... לכן בנוסף לבדיקה נוירולוגית כדאי לך להיבדק לפחות אצל : רופא עיניים ,מרפאה מטאבולית ,אורטופד , רפואה שלימה

מנהלי פורום שבץ מוח