אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

06/05/2009 | 11:12 | מאת: חני

אימי בת 67 לקתה באירוע מוחי בגזע המוח כך לדברי הרופאים היא מגיבה לנאמר לה עי תנועות ידים והנהוני ראש מתופפת בידיה למשמע מוזיקה אך אינה יכולה לדבר מידי פעם מצליחה להוציא מספר הקולות רצוניים חשה תחושה ב 4 גפיים. יש לציין שאינה מונשמת כלל. ומצתיית בדרכה להוראות הרופאים? האם זהו אכן אירוע בגזע המוח? אירוע בגזע המוח אינו קטלני?. מהי חוות דעתך?

ודאי שלא כל שבץ בגזע המוח הינו קטלני והביטוי הקליני תלוי גם בהיקף הפגיעה ובכלי הדם שנפגע. על מנת להעריך מהי הטריטוריה שנפגעה והאם אכן קיימת מעורבות ש גזע המוח יש לבצע בדיקה נוירולוגית וכן להתבונן בבדיקות ההדמיה.

מנהלי פורום שבץ מוח