מיימת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/02/2001 | 17:01 | מאת: יורם

לאחרונה סבלתי ממימת ולאחר טיפול אינטנסיבי ב"פוסיד" ו"אלדקטון" וגם ניקוז ישיר מחלל הבטן, המיימת עברה. (בתוך 6 ימים- הורדתי 15 ק"ג ממשקלי). הרופאים החליטו (לאחר ביצוע אקו לב) כי כנראה שקיימת אצלי אי_ספיקה של החדר הימני בלב. שאלתי היא האם יכולות להיות סיבות נוספות למיימת ? מה אפשר יעשות כדי למנוע חזרתה ? עלי לציין שעשיתי בדיקות לתפקודי כליות והכל תקין. (קריאטינין 1.45 ) אודה על תשובתך.

24/02/2001 | 23:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס

הצון פרטים רלוונטים חסרים. המיימת היא רק סימפטום. אתה צריך ללכת לקרדיולוג לאבחן את הבעיה ולטפל בה, ולא במיימת, שכאמור היא רק ביטוי לחולי אחר. אני לא יודע מה הסיבה לאי ספיקה ימנית. יש המון אפשריות. לך לקרדיולוג. מה כתוב באקו לב? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה