הפרעת קצב ולחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/02/2001 | 21:43 | מאת: גק

הנני כבן 45 אני נוהג ללכת כ-15 ק"מ מידי יום במהירות של 6.5 קמ"ש . אין לי כל בעית כאב בחזה -אולם מידי פעם אני מרגיש פעימה חסרה ולפעמים זה נימשך כמה וכמה פעמים בהפרשים של כמה דקות אחד מהשני- הדבר מפחיד ולא נעים. בבדיקה קרדיולוגית ולאחר מכן אולטראסאונד של הלב-לא מצאו פגמים -עצבים-אני מאד מתוח לרוב ומשתמש לצורך כך ב- 2 lorivan כל יום - האם זה מסוכן , האם טובה ההליכה ללב מבחינת כמות ההליכה . לחץ הדם שלי היה פעם 120/80 היום הוא 100/70 עם דופק 60 במנוחה . לאחר פעילות מקסימלית של כ- 140 פעימות והפסקה של 2-3 דקות יורד הדופק ל-80-90 מה עצתך דר' ותודה מראש .

13/02/2001 | 23:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על פניו לא נראה שקיימת בעייה כלשהי. לעיתים פעימות מוקדמות יכולות להיות לא נעימות אך אלו לא מצביעות על "מחלה" זה כל מה שאני יכול להגיד בהתכתבות, מבלי לראות את האקג וכו' תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה