כאבים בחזה, ולחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/02/2001 | 14:41 | מאת: עדן פרי

לד"ר אילן שלום ביומיים האחרונים עלה לי לחץ הדם 180 על 110 וחשתי בכאבים חזקים בחזה, מלווים בסחרחורת, וקוצר נשימה. אני לא סובלת ממחלת לב, בת 52 בריאה. הכאבים פחתו אולם עדין קיימים, לחץ הדם ירד רק במעט. לא ביקרתי אצל רופא , מהסיבה שהרופא שלי נסע לכמה ימים. בנתיים אני מודאגת (לקחתי כדור פאמיד להורדת לחץ הדם) ואסיבל להרגעה. אני סובלת מלחץ דם בערך אחת לכמה שבועות. ואיני מטופלת על-ידי תרופות. מבקשת לקבל תשובה למצבי תודה עדן

09/02/2001 | 16:59 | מאת: ד"ר אילן קיציס

באמת את צריכה לאזן את לחץ הדם. זה לוקח זמן ומאמצים מצד הרופא ומצידך... מצידך מדובר בעיקר במדידות חוזרות ובדיקת הולטר לחץ דם. ובעיקר בשום אופן לא "לקחת- לא לקחת" תרופות על פי ערכי לחץ הדם הרגעיים. זה לא מצליח - להיפך, זה מתקון לאי איזון.בקשר למיחושים בחזה אניח לא יכול לעזור לך בהתכתבות. לכי לרופא המחליף... שיבדוק אותך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה