פרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/02/2001 | 22:41 | מאת: שמואל

דר' נכבד שלום רב, הייתי שמח לדעת האם יש פתרון לפרפור פרוזדורים ? האם ניתן לקחת תרופה כלשהי בשעת ההתקף ולהפסיק אותו? בעבר ניסיתי תרופות שונות digoxin'chinidin אך לצערי התרופות רק הרעו לי. אציין שכיום אני נוטל נורמיטן 50 mg להורדת לחץ דם. (לחץ הדם שלי 135/90 ) אני בן 40 וסובל מהתקפים בערך אחת לשבוע החל מתקופת הצבא. האם יתכן קשר לתנוחת השכיבה בשינה (שכיבה על הגב), לבטן מלאה לאחר אכילה מרובה או לשתיית משקה מוגז? אודה על תשובתך, שמואל

08/02/2001 | 20:14 | מאת: ד"ר אילן קיציס

נושא הפרפור עצום ממש. יש כל מיני סוגי פרפור, כל מיני סיבות וכל מיני טיםולים בכל מיני קבוצות חולים. לםך לקרדיולוג. חד משמעית ושאל אותו על כך, אולי לפני כן צריך לעשות הולטר... לך לקרדיולוג. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה